1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Стартира Великденско почистване на Горна Оряховица

IMG 9190Започна Великденското почистване в Горна Оряховица. Поетапно се почистват улиците в града от натрупания пясък от зимата. От 1 април ще започне и измиването на улиците. От началото на април ще стартира и извозването на отпадъци от нерегламентирани сметища. То ще се извършва от почистващата фирма „Клинър” ООД по предварително изработен график. На 1 април ще се извозват отпадъци от кв. Гарата, а на 2 и 3 април от кв. „Калтинец”. На 6 април фирмата ще почисти нерегламентираните сметища в кварталите срещу МБАЛ „Св. Иван Рилски”, в района на ул. „Родопи” и над ул. „Пирот”. На 7 април ще се извозват отпадъците от кварталите между ул. „Патриарх Евтимий” и „Сидер войвода”, в района на ОУ „Св. св. Кирил и Методий” и между улиците „Мано Тодоров” и „Вичо Грънчаров”. 8 април е ден за почистване на квартала между улиците „Вичо Грънчаров” и „Цар Освободител”, централна градска част, района около ПГЕЕ „ М. В. Ломоносов” и квартала между ул. „19-ти февруари” и парк „Никола Петров”. На 9 април почистващата фирма ще извозва отпадъци от кв. „Пролет” и района около ПТГ „Васил Левски”.

За натрупани неизвозени отпадъци от нерегламентирани сметища, гражданите могат да подават сигнали на телефон 0618 2 10 80 всеки работен ден от 08.00 до 17.00 часа.

Предстои подновяване на уличната маркировка, като приоритетно ще се работи в районите около училищата. Ще се подновят и липсващите пътните знаци.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица