1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Горна Оряховица домакинства Държавен личен отборен шампионат по силов трибой

silov triboiЗа поредна година Горна Оряховица ще бъде домакин на Държавен личен отборен шампионат по силов трибой за мъже и жени. Състезанието ще се проведе на 4 април (събота) в Спортна зала „Никола Петров”. Надпреварата ще започне от 11:00 ч. а официалното откриване е насрочено за 14:00 ч.
Шампионатът ще се проведе на две части. От 11:00 до 14:00 ч. ще се гледа леката категория - 51, 66, 74 и 82 кг. От 15:30 до 19:00 ч. пък се състезават тежките категории – 93, 105, 120 и 120+ кг.

В състезанието ще се включат над 60 атлети от цяла България. Победителите в категориите ще бъдат наградени с медали, а „Шампион на шампионите“ ще станат тримата най-добри в надпреварата. Горна Оряховица ще бъде представена от петима трибойци на „Локомотив Олимп“.
Преди началото на състезанието в Горна Оряховица ще се проведат избори за нов Управителен съвет в Българската федерация по силов трибой. Специален гост на надпреварата ще бъде световният шампион Ивайло Христов.

Състезанието се организира със съдействието на Община Горна Оряховица, СК „Локомотив – Олимп”, Общинско предприятие „Младежки дейности, спортни имоти и прояви”, „Минов Ланд” ЕООД и Спортни магазини FULL MAX ARR.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица