1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Историческият музей кани горнооряховчани на музикална нощ

Plakat IM GOНа 16 май 2015 г. Исторически музей – Горна Оряховица ще се включи за пореден път в инициативата Европейска нощ на музеите. Заедно с още стотици културни институти от целия континент Горнооряховският музей ще работи с променено работно време – до 01.00 часа след полунощ, като входът ще бъде безплатен. Партньор на музея в 11-то издание на проявата ще бъде Художествена галерия „Недялко Каранешев“.

Тази година организаторите са избрали музиката като основна тема за вечерта. Всички посетители ще имат възможността да изживеят музикалната динамика на ХХ век. Световните хитове в различните жанрове, формирали се през миналото столетие, ще бъдат представени от специалните гости на Нощта – диджеите KALEX и Liu Ben. За целта дворът на Исторически музей ще бъде превърнат в своеобразна дискотека на открито, с диско-пулт и грамофони, от които ще звучат популярните мелодии. Празничната програма ще започне в 19.00 часа и ще бъде разделена на няколко блока, като всеки час ще бъде посветен на музиката от избрано десетилетие на ХХ век. Посетителите също ще могат да се включат в проявата като донесат своя любима грамофонна плоча. При лошо време събитието ще се проведе в Художествена галерия „Недялко Каранешев“.

Непосредствено преди началото на програмата, от 17.00 часа Исторически музей – Горна Оряховица ще отличи всички свои дарители през изминалата година с грамоти и подаръци.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица