1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Горнооряховски младежи участваха в национално обучение DEOR

 

P1030174-2В организираното от Национален център Европейски младежки програми и инициативи национално обучение DEOR взеха участие Ивайло Драганов и Даниел Божанков от сдружение „Младежка толерантност“ Горна Оряховица. Обучението се проведе от 24 до 26 февруари в София и събра представители на 21 неправителствени организации, работещи по програма „Младежта в действие“. DEOR или мерките за разпространението и приложението на резултатите са основна част от проектния цикъл в проектите по програма „Младежта в действие“.

Ивайло и Даниел взеха активно участие и обсъждаха темите видимост на проекти и разпространение и приложение на резултатите от тях. За участието си те получиха сертификат Youthpass, който удостоверява придобитите от тях чрез неформално образование умения

Паралелно с DEOR се състоя и „Media me!“ – обучение за представители на медиите, целящо да ги запознае с програмата, неформалното образование, с успешни проекти и със самите организации. Две от сесиите на обученията бяха общи – в тях журналистите и представителите на организациите работиха в малки екипи по създаването на кратки медийни продукти, представящи резултатите от самия DEOR.

 

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица