1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Регионалният инспекторат по образование отличи горнооряховски педагози

Desislava BoshnakovaДиректорът на СДГ „Детски свят” в Горна Оряховица Десислава Бошнакова бе удостоена с наградата „Директор на годината” на традиционна церемония, организирана от Регионалния инспекторат по образование. Градината е единственото седмично детско заведение в Общината. Отличието на Десислава Бошнакова е за професионални постижения и издигане авторитета на образованието в областта. С приза „Учител на годината” бе отличена Милка Тодорова – учител в ЦДГ „Ален мак”. Двете педагожки получиха плакет и грамота.

На церемонията, организирана от Регионалния инспекторат бяха отличени общо четирима директори и осем учители от Великотърновска област.

Грамота за високи професионални постижения получиха още четири горнооряховски учителки. Това са: Рения Армянова от СОУ „Георги Измирлиев”, Марина Няголова от ОУ „Св. св. Кирил и Методий”, Маргарита Рачкова от СОУ „Вичо Грънчаров” и Емилия Косева от ЦДГ „Щастливо детство”. Наградите бяха връчени от началника на Регионалния инспекторат инж. Розалия Личева.

Община Горна Оряховица също уважи педагозите, като им подари луксозния албум „145 години град Горна Оряховица”.

11403478 10202890819310267 1189065416463201403 n

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица