1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Отменя се втория етап за прием на заявления от кандидат-потребители и кандидати за лични асистенти

6271Управляващият орган на ОП „Развитие на човешките ресурси” разреши да не се обявява втори етап на приемане на заявления от кандидат-потребители и кандидати за лични асистенти.

Съгласно договор за безвъзмездна финансова помощ № 2014BG5М9ОР001-2.2015.001-С0001 „Нови възможности за грижа”, Приложение 1 „Описание на проектното предложение”, е предвидено подаване на заявления от кандидат потребители и кандидати за лични асистенти на два етапа.

Към 08.06.2015 г. броят на обслужваните по проекта хора с увреждания и хора с ограничения или в невъзможност за самообслужване е 14 133 потребители, в т. ч. 3 049 деца (21,57%). В листата на чакащите броят на кандидат-потребителите и одобрените лични асистенти е значителен.

Обявяването на втори прием на документи от кандидат-потребители през месец юни 2015 г. ще създаде допълнителни очаквания сред гражданите, които в рамките на този проект не биха се реализирали, тъй като финансовият ресурс по проекта е разпределен и броят на оценените вече кандидат-потребители е значителен.

Управляващият орган на ОП „Развитие на човешките ресурси” разреши да не се обявява втори етап на приемане на заявления от кандидат-потребители и кандидати за лични асистенти.

obiawleni wtori priem proekt

 

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица