1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Горна Оряховица отново се присъединява към европейската инициатива MOVE WEEK

move weekС поредица от спортни прояви Горна Оряховица и тази година се присъединява към европейската инициатива MOVE WEEK – „Седмица на физическата активност и спорта”. Целта на кампанията е да накара хората да се движат, независимо от тяхната възраст, образование и физическо състояние. Спортните мероприятия вече текат в Спортна зала „Никола Петров” с дни на отворени врати по различни видове спорт.

Днес (24 септември) от 15.00 ч. започва турнир по стрийтбол. Заради лошото време състезанието ще се проведе в Спортна зала „Никола Петров”. Право на участие имат момчета от 5 до 8 клас / набор 2004 - 2001 г / юноши/ от 9 до 12 клас / набор 2000 - 1997 г/. Турнирът по стрийтбол се организира от Баскетболен клуб „Локомотив”. Днес и утре (24 и 25 септември) от 13.00 ч. в Спортна зала „Никола Петров” започват дните на отворени врати за тенис на маса, организирани от СКТМ „Локомотив – 50”. На 25 септември от 16.00 ч. на пл. „Георги Измирлиев” ще бъде даден стартът на лекоатлетическия крос „Златна есен”. Право на участие имат всички желаещи ученици от набор 2001 до 2006 г. /3 - 8 клас/. Лекоатлетическият крос "Златна есен" е ежегодно събитие и се организира от ЛК "Локомотив 55". На 26 септември Горна Оряховица ще бъде домакин на турнир „Приятели на тениса на маса”. Стартът ще бъде даден в 09.00 ч. в Спортна зала „Никола Петров”. За участие са поканени деца от гр. Две могили, Свищов и Попово, както и представители на домакините от Горна Оряховица.

Спортните мероприятия в рамките на европейската инициатива се организират от Община Горна Оряховица, Общинско предприятие „Младежки дейности спортни имоти и прояви” и спортните клубове. 

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица