1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

15 фотографи показват „Светлини и сенки” в Горна Оряховица

P3220010Над 80 фотоса са подредени в Градската художествена галерия „Недялко Каранешев” в Горна Оряховица. Фотоизложбата е обединена под мотото „Светлини и сенки”. Експозицията показва творбите на 15 автори-приятели и съмишленици с обща страст фотографията. Всички те са членове на photo-forum. Освен авторите от Горна Оряховица, свои творби показват и гостуващи фотографи от Велико Търново, Дряново, Павликени и с. Миндя. Изложени са фотоси на Людмила Димитрова, Пенчо Чуков, Георги Георгиев, Цончо Балканджиев, Ваня Димитрова, Калин Христов, Йорданка Йорданова, Недко Димитров, Деяна Робова, Рая Христова, Павел Граматиков, Даниел Трънков, Стефан Кунчев, Петър Крусев.

Изборът на мото на изложбата не е случаен, защото всичко, което се случва пред обектива е в резултата на играта на светлина и сянка, каза при откриването на експозицията Петър Крусев.

В изложбата са показани кадри от природата на България, Южна Америка, Патагония. Стиловото разнообразие на фотосите преминава от пейзаж през портрет и стрийт фотография до натюрморт и абстракция. За първи път в Горна Оряховица е показана и снимката на Петър Крусев „Оцелели”, отличена с наградата „Снимка на годината за 2011 г.” в националния конкурс на Канон-България.

 

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица