1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Даниел Костадинов започна третият си мандат като председател на Общинския съвет в Горна Оряховица

DSC 0685Даниел Костадинов бе избран за председател на Общинския съвет в Горна Оряховица и започна третият си мандат начело на местния парламент. Изборът бе направен след тайно гласуване с подкрепата на 28 общински съветници, а пет от гласовете бяха недействителни. Кандидатурата на Даниел Костадинов, беше единствената, подложена на гласуване на първото заседание, ръководено от доайена в настоящия Общински съвет - Никола Колев.

„В предишния мандат започнахме много проекти, които предстои да бъдат завършени през следващите четири години. Призовавам ви да загърбим политическите си пристрастия и да станем един отбор за бъдещето на Горна Оряховица, така че в края на този мандат да бъдем горди, че сме били част от него”, каза Даниел Костадинов.

Тържествена клетва в Зала 1 положиха и новите 33 общински съветници. В новият Общински съвет влизат 7 политически формации. Решенията през този мандат ще се вземат предимно от мъже. Дамите в новия Общински съвет са само 5. Най-младият общински съветник е Глас на България – Стелияна Христова. 

 

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица