1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Предстои публично обсъждане на проекта за Бюджет 2016 на Община Горна Оряховица

IMG 5915Кметът на Община Горна Оряховица инж.Добромир Добрев

на основание чл.84, ал.2 от Закона за публичните финанси и заповед № 3108/09.11.2015 г. кани жителите на общината, представителите на бизнеса, НПО, второстепенните разпоредители с бюджет, директорите на държавни училища, читалищните настоятелства, представителите на спорта и цялата общественост на

Публично обсъждане на бюджет 2016 г.

Уважаеми съграждани,

Предстои представянето, обсъждане и приемане на бюджета на община Горна Оряховица за 2016 г. Основния финансов план на общината е свързан с решаването на проблемите и подобряване условията на живот и услугите в община Горна Оряховица, изпълнение на поставените цели в плана за развитие.

Бюджетът трябва да се изгради с Ваше участие и в тази връзка ръководството на община Горна Оряховица Ви кани на обсъждане, което ще се проведе на 30-ти ноември 2015 г. /понеделник/ от 17.15 часа в зала 1 на Община Горна Оряховица.

Мнението на всички Вас граждани, общински съветници, кметове на кметства, ръководители, медии, граждански сдружения, юридически лица, които осъществявате дейност или ползвате услуги на територията на общината, както и Вашите  въпроси и препоръки са от изключителна важност и се надявам да уважите събитието.

инж. Добромир Добрев

Кмет на Община Горна Оряховица

 

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица