1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Валентин Михов представи в Горна Оряховица автобиографичната си книга „В играта на живота”

Valentin MihovПървата си автобиографична книга „В играта на живота” представи пред горнооряховчани президентът на Професионалната футболна лига Валентин Михов. Инициативата се реализира със съдействието на СБЖ – Горна Оряховица.

„Моят корен е от Темниско, играл съм на селските поляни всяко лято, станах футболист в Горна Оряховица, играх за Свищов, взех си жена от Павликени – целият ми живот е свързан с този регион и тук се чувствам в свои води. Радвам, се човещината тук се е запазила много повече отколкото в големия град. И в мое лице вие винаги ще имате съмишленик и лобист”, заяви пред Вальо Михов.

В залата на НЧ „Напредък – 1869” се бяха събрали много негови приятели от младежките му години и заедно допълваха спомените за детството в Първомайци, войнишките години в Горна Оряховица, футболните му преживелци в отбора на „Захарни заводи”. „Бях футболист средняк, помагач, но винаги съм мислел, че човек трябва добре да познава своите възможности и да прави това, което може”, сподели Вальо Михов

Автобиографичната му книга „В играта на живота” е написана в съавторство с журналиста Георги Атанасов. „Избрах автор, който ме е критикувал най-много. Но това беше начина да разкрия всичко от себе си”, смята Михов. Той е сигурен, че книгата ще има продължение, защото има още много истории за разказване. Авторът сподели с горнооряховските си приятели част от разказаните вече истории. За кризата, последвала паметната победа на „Парк дьо Пренс”, за проблемите в БФС, с телевизионните права и ЦСКА. След края на разговора той дълго раздава автографи на горнооряховските си приятели.

Преди да представи книгата си в НЧ „Напредък – 1869” Валентин Михов се срещна с кмета инж. Добромир Добрев и обеща, че ще лобира на най-високо ниво за горнооряховския спорт и най-вече за реконструкция на стадион „Локомотив”. По-късно, по време на церемонията „Ряховски камъни” той получи от инж. Добрев първите два екземпляра от току-що отпечатаните календари на „Локомотив”.

\

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица