1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Коледна приказка подариха на горнооряховчани артистите от балет „Грация”

DSC 0082Коледна приказка, разказана с музика и танци, подариха на горнооряховчани артистите от балет „грация”. Преди началото на концерта празничен поздрав към всички присъстващи отправи кметът на Общината инж. Добромир Добрев. Гост на концерта бе и заместник-кметът Йорданка Кушева.

Начало на Коледната приказка постави „Гласът на България” Стелияна Христова, заедно с най-големите „грации”. След тях на сцената излязоха балерините от начинаещата група. В концертната програма се включиха артистите от всички групи на балета, в който се занимават над 70 деца. Специален поздрав имаше от ОДЗ „Елена Грънчарова”, където групи по танци води ръководителката на балета Соня Георгиева.

Кулминацията на празника бе пристигането на Дядо Коледа, придружен от Снежанка и Снежинка и разбира се раздаването на подаръци. Последваха дълги фотосесии с добрия старец и неговите симпатични асистентки.

На финала на концерта балерините и тяхната ръководителка Соня Георгиева благодариха на всички приятели, помагали на изкуството през годината.

\

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица