1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Стартира процедура за кандидатстване на медицински специалисти по проект "Нови възможности за грижа"

6271СТАРТИРА ПРОЦЕДУРА ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ, ПОДБОР И НАЕМАНЕ НА МЕДИЦИНСКИ СПЕЦИАЛИСТИ И ОСИГУРЯВАНЕ НА ДОСТЪП ДО ЗДРАВНИ УСЛУГИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ НА УСЛУГАТА „ЛИЧЕН АСИСТЕНТ”  ПО ПРОЕКТ “НОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ГРИЖА”

 В качеството си на ПАРТНЬОР,  по проект „Нови възможности за грижа” ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА обявява прием на заявления от МЕДИЦИНСКИ СПЕЦИАЛИСТИ, считано от  22.01.2016г.  /петък/ до 26.01.2016 г. /вторник/ , в сградата на община Горна Оряховица,  стая 115 от 09.00 ч. до 17.00 ч. В случай, че не са постъпили достатъчно заявления, срокът за прием ще бъде удължен до 29.01.2016 г.

Приемът на документи е в изпълнение на Дейност 3 и Дейност 5 на проект „Нови възможности за грижа”, договор № 2014BG05M9OP001-2.2015.001-C0001 по процедура за директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ 2014BG05M9OP001-2.2015.001 „Нови алтернативи” по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2014-2020 г. (ОПРЧР) и съобразно броя на часове за предоставяне на здравни услуги, определени с анекс към партньорското споразумение.

В изпълнение на дейностите по проект „Нови възможности за грижа” ще се наемат медицински специалисти с професионална квалификация „Медицинска сестра” или „Медицински фелдшер”, които могат да извършват професионални дейности, определени в Наредба № 1 от 8 февруари 2011 г.

Медицинските специалисти, които желаят да бъдат наети по проект „Нови възможности за грижа” подават Заявлениe (Приложение № 1) в община Горна Оряховица – партньор по Проекта от 22.01.2016 г. до 26.01.2016 г. включително.           

Кандидатите за медицински специалисти трябва да представят следните документи:

  • документ за самоличност (за справка);
  • автобиография;
  • диплома за базово медицинско образование  - №……………, издадена от………… ……, образователно-квалификационна  степен ……………………,   специалност …..………… (копие);
  • документ, доказващ професионален медицински опит минимум 1 година (служебна бележка от работодател/ трудова книжка/ др.);
  • служебна бележка от месторабота, удостоверяваща, че кандидатът работи (ако е трудово ангажиран);
  • пенсионно разпореждане (ако кандидатът е пенсионер).

 Всяко постъпило заявление за участие в конкурса в рамките на обявения срок се разглежда от комисия, определена със заповед на кмета на Община Горна Оряховица.

Комисията провежда интервю с кандидатите, представили коректни документи, едновременно с подаването им.

В хода на интервюто кандидатите за медицински специалисти се информират за ангажиментите и основните им задължения, които са съобразени със заложените по проекта дейности за подкрепа, свързани с осигуряване на здравни услуги. Преценяват се възможностите за ангажиране по проекта, съобразно основната трудова заетост на кандидатите и личните им качества чрез стандартизирано интервю с отворени въпроси.

В деня на приключване приема на документи, на база протоколите за подбор се изготвя Списък на одобрените медицински специалисти (Приложение № 3А), който се обявява на видно място в сградата на общината.

Всеки неодобрен кандидат има право да подаде възражение до кмета на общината, не по-късно от 3 (три) дни след обявяване на Списъка на одобрените медицински специалисти.

За повече информация: тел. 0885875999

Бисер Борисов – Директор на Дневен център за деца с увреждания – гр. Горна Оряховица /Администратор на Проект „Нови възможности за грижа”/ 

 

 

 

 

 

Прикачени файлове:
ФайлКачилРазмерПоследна промяна
Изтегляне на файла (1_Zaiavlenie_МS.doc)Заявление за кандидатстванеВръзки с обществеността102 Kb22.01.2016 14:31

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица