1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Пет са подадените оферти за изграждане канализацията на Първомайци

CIMG9850Четири консорциума и една фирма участваха в процедурата за възлагане на обществена поръчка с предмет „Изграждане на канализация и доизграждане на водопровод в с. Първомайци, община Горна Оряховица”. Офертите бяха отворени от комисия с председател зам. кметът по „Устройство на територията и строителство” Деница Коева. В процедурата участваха Консорциум „Копаса Пътстрой”, Обединение „Овъргаз Водоканалстрой”, Обединение „Станилов – Гелак”, ДЗЗД „Хидрострой-Пътни строежи” и „Каро Трейдинг” ООД.

Срокът, в който комисията трябва да приключи работата си е 10 юни 2012 г.

Прогнозната стойност на строително-монтажните дейности е 9 714 693 лв. без ДДС. Обществената поръчка бе обявена във връзка с проект, финансиран по Оперативна програма „Околна среда”. Договорът за безвъзмездната финансова помощ бе подписан още през декември 2008 г. Проектът предвижда доизграждане на водопроводна мрежа с обща дължина 6 230 м. полиетиленови тръби, както и изграждане на 42 678 м. канализация със сградните отклонения и 16 057 м. дренаж. С реализирането му ще бъдат водоснабдени общо 251 домакинства.

По няколко критерия ще бъдат оценявани участниците в поръчката. Най-голяма тежест ще носи най-изгодната цена, следвана от предложеното организационно-техническо решение за изпълнение и срокът за изпълнение. В самия договор са заложени 24 месеца за реализацията на проекта.

CIMG9855CIMG9859

 

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица