1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Александър Томаш е новият старши треньор на „Локомотив”

DSC 0077Александър Томаш е новият старши треньор на „Локомотив”. Новият наставник и помощниците му - Константин Мирчев и Тодор Кючуков днес бяха официално представени пред спортната общественост и феновете на отбора.

Досегашният старши треньор на „Локомотив” Сашо Ангелов пожела успех на своя наследник и двамата се разделиха с прегръдка.

„Благодаря на Сашо Ангелов за това, което направи за „Локомотив”. Той е легенда за Горна Оряховица и вярвам, че сърцето му ще остане завинаги тук”, каза председателят на УС на клуба Даниел Костадинов. „Голяма част от съзнателният ми живот е свързана с „Локомотив”. Дадох на отбора всичко, което знам. Но във футбола е така, когато нямаш резултати – си тръгваш. Познавам Александър Томаш отдавна. Нека му се подаде ръка, за да направи нещо за отбора. Желая му успех”, каза Сашо Ангелов.
„Едва ли в България е имало друга такава пресконференция, на която старият и новият треньор да си стиснат ръцете и да си пожелаят успех. Знам как работи Сашо Ангелов и съм убеден, че е изградил основа, на която да стъпим. Благодарение на него тук ще ни бъде много по-лесно, отколкото, ако бяхме отишли някъде другаде”, каза веднага след предшественика си Александър Томаш.
„Идвал съм на този стадион като малък и по половин час не можеше да се влезе, толкова хора се събираха. Вярвам, че където е текло, пак ще тече и във Горна Оряховица отново ще има голям отбор. Може да не е при нас или при това ръководство. Но ще го има. Бих искал да се обърна към феновете, към хората, които обичат и помагат на „Локомотив”, да подкрепят отбора. Той не е на Сашо Ангелов или Александър Томаш, а на Горна Оряховица”, каза още треньорът.
новият треньорски екип започна работа още днес с тренировка в следобедните часове. Първият мач на „Локо” начело с новите треньори ще е контролата със съименниците от Пловдив, която ще се играе на 25 март на „Лаута”.
Новият треньорски екип няма да привлича нови играчи. Ще се работи не само за физическата и тактическа подготовка на футболистите, но и за психическото им израстване. „Ако те повярват в себе си, нещата могат да се случат и „Локо” да стигне до баража за „А” група”, смята новият наставник.

 

 


 

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица