1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Горна Оряховица ще бъде домакин на общинска средношколска борса

imagesОбщинска средношколска борса организира Дирекция „Хуманитарни дейности и международни връзки” при Община Горна Оряховица. Целта е да се подпомогне професионалното ориентиране на учениците от VII и VIII клас.

Средношколската борса ще предостави възможност на средните общообразователни училища и професионални гимназии да промотират своите специалности, програми и иновативни методи на обучение. Форумът ще бъде особено полезен за учениците и техните родители, за да изберат най-подходящото учебно заведение.

Общинската средношколска борса ще бъде открита на 8 май 2012 г. в Младежки дом Горна Оряховица от 14.00 ч. и ще продължи да работи на 9 май 2012 г. от 9.00 до 18.00 ч. След тази дата на разположение на всички в младежки дом ще бъдат рекламните материали на училищата.

След получаване на заявките за участие в срок до 23.04.2012 г. (понеделник), ще бъде организирана работна среща с директорите на училищата. Нейната цел ще бъде изготвяне на програма на общинската средношколска борса, като програмата ще бъде публично оповестена допълнително.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица