1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Горнооряховски младежи участваха в XVI Национална сесия на детските и младежки парламенти и съвети

12992116 977890782265249 442885346 nКреативни идеи на млади хора от цялата страна бяха обсъдени по време на XVI-та Национална сесия на детските и младежки парламенти и съвети в България, чийто домакин от 8 до 10 април бе Стара Загора. Горнооряховският младежки парламент бе представен от Георги Ангелов и Божидар Луканов. На форума, младите хора демонстрираха своето желание да направят нещо добро и значимо за своя град, да споделят помежду си различни идеи и да обменят опит.

По време на лекциите първият ден, горнооряховските представители, имаха възможност да научат по неформален път важни уроци за кариерното ориентиране и развитие и дали изборът на бъдещата професия трябва да е под въздействието на родителите или това не е задължително. На следващият ден, чрез дискусии и игри, организаторите представиха бивши членове на младежката организация в Стара Загора, вече успели и реализирали себе си по желаният от тях начин. Денят продължи с разходка до мемориалния комплекс "Бранителите на Стара Загора", Регионален исторически музей и градския зоопарк.

По време на срещата бяха обсъдени и бъдещите домакини за сесията през 2017 година. Поставени бяха кандидатурите на градовете Плевен и Елена, но окончателното решение ще бъде взето през месец май.

Информацията и снимките са предоставени от Горнооряховския младежки парламент

 

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица