1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Инж. Добрев се срещна с носителите на купа „България” – ХК „Локомотив”

DSC 0011Златен медал подариха на кмета инж. Добромир Добрев състезателите на ХК „Локомотив”. Горнооряховските хандбалисти защитиха купа „България” за юноши старша М-16, на провелото се през почивните дни първенство в зала „Спартак” – Хасково.

Днес състезателите на „Локомотив” бяха приети в Гербовата зала на Общината от кмета инж. Добромир Добрев. „Радвам се, че за пореден път доказахте, че Горна Оряховица е голяма сила в хандбала”, каза инж. Добрев. Градоначалникът сподели с хандбалистите и техните треньори, че ес работи по въпроса за нова организация на спортната база. „Радвам се, че спортът в Общината е на такова високо ниво и има толкова много спортисти. Вече трябва да помислим и за нови спортни съоръжения и зали”, каза още инж. Добрев.

„Радостен съм, че чрез нашия спорт започнахме да връщаме младежите в Горна Оряховица. Ученици, завършили 11 и 12 клас в други градове, сега отново се завръщат. Още по-добре ще стане и след като започнат работа и се реализират тук. Набираме все по-голяма популярност. От 28 деца през септември, сега вече са 64, а през есента се очаква да сформираме и женски отбор”, сподели президентът на ХК „Локомотив” Галин Караджов.

Освен, че вдигнаха купа „България”, на турнира в Хасково Георги Маринов заслужи приза най-добър вратар, а Владислав Йоргов,Тодор Калчев и Петър Николов попаднаха в идеалната седмица на състезанието.

Горнооряховските хандбалисти сега се подготвят за Държавни финали.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица