1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Горна Оряховица участва в ХІІІ издание на международното изложение „Културен туризъм”

Горна Оряховица се представя със самостоятелен щанд на ХІІІ издание на международното изложение „Културен туризъм” във Велико Търново. Форумът бе открит днес от кмета на старата столица Даниел Панов и министъра на туризма Николина Ангелкова.

IMG 4695На туристическото изложение Горна Оряховица се представя с най-новата експозиция на Историческия музей, посветена на горнооряховския суджук и с предстоящия празник на суджука. На щанда, за гостите бе организирана дегустация от четирите фирми, единствени производителки в страната на горнооряховски суджук. Горнооряховският щанд бе уважен от търновския градоначалник Даниел Панов и други представители на домакините, както и от министър Николина Ангелкова.

Гости от 80 кметства, 50 общини и 13 държави дойдоха за откриването на тридневната борсата „Културен туризъм” във Велико Търново. Изложението събра стотици посетители още в първия ден на форума. Гости на официалното откриване бяха още археологът и съветник на министъра на културата Николай Овчаров, областният управител проф. Пенчо Пенчев, председателят на Великотърновския общински съвет Венцислав Спиридонов, общественици, културни деятели и специалисти.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица