1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

„Моята жена – лъжкиня” представя пред горнооряховска публика Младежки театър „Алтернатива”

2016 AFISH MOIATA JENA LAJKINIAСпектакълът „Моята жена – лъжкиня” ще представи пред горнооряховска публика младежки театър „Алтернатива”. Премиерата е на 4 май (сряда) от 18.30 ч. на сцената на НЧ „Напредък – 1869”.

Постановката ,,Моята жена – лъжкиня“ от К. Кнекел и М. Мейо е комедия на ситуациите. В желанието си Кейт да запази семейството си, използвайки ,,съветите“ на най – добрата си приятелка Маги затъват в смешни ситуации. С помощта на Джими – семеен приятел, тримата се забъркват в такива каша, от която трудно се излиза.

В ролите публиката ще види Петя Драганова, Нина Савова, Венцислава Маркова, Ива Радева, Веселин Златанов, Мирослав Павлов и Тонислав Станев.

Музиката и осветлението са подбрани много сполучливо, както и семплия декор, за да обогатят спектакъла. Те са дело на Иванина Савова – тоноператор, Христо Колев – сценография, сценично осветление и музикално оформление, постановка – Симеон Христов.

Спектакълът „Моята жена – лъжкиня” ще се играе отново на сцената на НЧ „Напредък – 1869” на 10 май (вторник) от 18.00 ч. 

IMG 3897 1IMG 3942IMG 3955

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица