1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Волейболистките на „Импулс” с олимпийска купа от международно състезание в Унгария

Picture Hungaria 006С олимпийска купа от международно състезание в унгарски град Сигедсентмиклош се завърнаха волейболистките на ВК „Импулс” – Долна Оряховица. Отборът гостува на „СИГЕДОЛИМПИЯ 2016” в края на май, по покана на ръководството на побратименият на Горна Оряховица унгарски град. „В състезанието участваха побратимени градове от 6 държави – Германия, Сърбия, Румъния, Полша, България и домакините от Унгария. Игрите се проведоха в новопостроен спортен комплекс и училище. През 2014 година само за 3 месеца е извършено строителството, за да отговори на непрекъснато нарастващия брой на ученици в града”, сподели след завръщането на тима от Унгария Йордан Ризов – председател на волейболния клуб.

Момичетата на ВК ”Импулс” взеха участие в игрите: флорбол /хокей в зала/, футзал, плуване, лека атлетика /60 м, 400 м, дълъг скок, хвърляне на топка/ спортни щафетни игри, тенис на маса и волейбол. Антоанета Иванова завоюва ІІ място на 60 м. Първа в дисциплината хвърляне на топка се класира Анита Грънчарова, а Маринела Савова е първа в тениса на маса. Заслужено волейболистките на ВК „Импулс” завоюваха олимпийската купа от международното състезание.

„Очаровани сме организацията и пребиваването в Сигедсентмиклош, почувствахме и преживяхме духа на приятелството и феърплея. Благодарим на Община Горна Оряховица и домакините от побратимения ни град за доверието, помощта и гостоприемството” каза още Йордан Ризов.

Снимките са предоставени от ВК "Импулс" - Долна Оряховица.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица