1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Конкурс „Училището търси талант” организираха в СОУ „Георги Измирлиев”

13334583 10208744300141297 677058910 oКонкурс „Училището търси талант” си организираха възпитаниците на СОУ „Георги Измирлиев”. Така учениците от горнооряховската гимназия отбелязаха деня на детето.

„Инициативата е на членовете на ученическия съвет Мирела Радева и Николета Ганадолска, които бяха и водещи. Дадена беше възможност на децата да се изявят в по-различна светлина.

76 талантливи деца пяха, свириха на китари и флейта, показаха своите спортни умения по акробатика, проявиха способностите си на артисти и художници. Най-възрастното „дете”, което показа изключителните си поетически си умения, беше един от охранителите на училището, който прочете авторска творба-приказка.

Журито на конкурса бе много затруднено да определи кои са най- добрите участници в различните категории. Децата получиха грамоти за участие, а публиката присъди отличия за мис и мистър „Грация”, най- атрактивен участник и любимец на публиката.

С нетърпение учениците очакват следващото издание на шоу-спектакъла „Училището търси таланти””, споделиха организаторите.

Снимките са предоставени от СОУ "Георги Измирлиев"

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица