1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

1 млн. лв. отпусна Министерски съвет за стадион „Локомотив”

IMG 47401 млн. лв. отпусна Министерския съвет за стадион „Локомотив” на днешното си заседание, на което присъства и кметът на Общината инж. Добромир Добрев. Средствата ще са за ремонт на терена и за осветление на спортното съоръжение в Горна Оряховица. Обществената поръчка за избор на изпълнител на обекта ще се реализира от Министерството на младежта и спорта.

Припомняме, че при посещението си в Горна Оряховица в началото на юни, министър-председателят Бойко Борисов пое ангажимент да съдейства за отпускане на средства за ремонтните дейности на стадиона. След новината от днешното заседание на МС, от ръководството на ОФК „Локомотив” излязоха с благодарствено писмо до премиера. „От името на ръководството и целия клуб на „Локомотив” – Горна Оряховица, изразяваме голямата си благодарност към министър-председателя на Република България Бойко Борисов за отпуснатите средства за ремонт на терена и осветлението на стадион „Локомотив”.

Надяваме се, че ремонтните дейности ще започнат в най-скоро време, за да може през втория полусезон „Локомотив” да играе пред собствена публика. Ремонтираната база ще помогне за развитието на спорта в Горна Оряховица, в частност – футбола.

От името на ръководството и феновете на „Локомотив” отправяме покана към г-н Борисов да бъде гост на първия домакински мач на отбора на ремонтирания стадион”, гласи текста на благодарственото писмо, подписано от председателя на УС на ОФК „Локомотив” Даниел Костадинов.

 

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица