1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

„Локомотив” направи първа тренировка след завръщането си във футболния елит

DSC 0064С молитва за добро начало снощи на градския стадион отборът на „Локомотив” започна подготовката за новия полусезон. Отец Зоран поръси със светена вода треньорите, всички играчи и ръководството на  клуба и пожела успех на момчетата никога да не губят вярата си в доброто и победата. Тимът започна тренировката под ръководството на новия треньор Ангел Червенков. За него Горна Оряховица е добре позната. Той е играл за „Локомотив” в последните му години в „А” група преди повече от две десетилетия. Помощници на старши-треньора ще бъдат Даниел Червенков и Милчо Сирмов, очаква се към тях да се присъедини и треньор на вратарите.

За да подкрепят своите любимци на стадиона дойдоха и много фенове на „Локо”, които посрещнаха с аплодисменти отбора и ги подкрепяха по време на тренировката.

По-рано през деня бяха представени и новите играчи в тима.

И петимата имат опит в професионалния футбол, а са млади и перспективни играчи. Вратарят Стефано Кунчев има зад гърба си мачове за „Левски” и „Славия”, а последно е играл в Норвегия. Централният защитник Николай Дичев се е подвизавал в „Банско” и ЦСКА. Левият халф Димо Атанасов е бил в „Локо” (Сф) и „Славия”. В средата на полузащитата е привлечен Николай Христов, играл за „Ботев” (Вр), а като офанзивен халф идва Виктор Шишков, който е носил фланелката на „Берое”, „Черно море” и др.

От 4 до 16 юли „Локо” ще бъде на лагер в Трявна. Планирани са пет контроли през подготвителния период, като вече са уговорени три. На 7 юли в Трявна ще се играе с „Нефтохимик” (Бс). На 15 юли „Локо” ще срещне „Ботев” (Вр) в Правец, а на 23 юли е последната контрола с „Ботев” (Гълъбово). Тя ще е пред родна публика и ще се използва за представяне на отбора седмица преди старта на първенството на 30 юли.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица