1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Любен Каменов победи в Планинско състезание „Раховец Лясковец 2016”

DSC 5111Любен Каменов от АСК „Каменов Рали” с „Мицубиши Лансър” е победител в тазгодишното състезание „Раховец Лясковец”. Надпреварата е кръг от планинския шампионат на България. Състезанието бе организирано от БФАС, Общините Горна Оряховица и Лясковец и СККА „Етър Рейсинг”.

Любен Каменов завърши с общо време 06:15:31. На второ място в общото класиране застана Мартин Сурилов от АСК „Стари Столици”, също с „Мицубиши Лансър”, трети се класира Юлиян Телийски от „Дунев рейсинг”. Вторият и третият в класирането преминаха двата манша за съответно 06:31:33 и 06:32:97.
От местните представители най-високо в класирането застана

Тодор Тодоров с VW Поло от СККА „Етър Рейсинг”. Той финишира с общо време 06:54:46 и е шести в крайното класиране. Петнадесети е съотборникът му Кален Стефанов с „Пежо 306”. Два позиции след него е търновският прокурор Емил Денев с „Рено Клио”, който се състезава за АСК „Хоби Кар”

В днешните стартове пилотите бяха без навигатори. Те трябваше да преминат през отсечка с дължина 3350 м, с денивелация 210 м и 7,5 % наклон. Това е едно от най-живописните и най-безопасните трасета в страната.

Следващото състезание, организирано от СККА „Етър Рейсинг” е оф роуд „Велико Търново 4х4”, което ще се проведе от 29 до 31 юли.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица