1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Разпределиха местата в секционните избирателни комисии в Община Горна Оряховица

izbori 2016Общинските лидери на парламентарно представените партии разпределиха полагащите им се места в секционните избирателни комисии в Община Горна Оряховица. Консултациите във връзка с предстоящите на 6 ноември избори за президент и вицепрезидент на Република България и национален референдум, бяха свикани по покана на кмета инж. Добромир Добрев.

Общо 67 секции ще отворят врати в деня на изборите в общината. В тях ще бъдат ангажирани общо 579 душ - председатели, заместник-председатели, секретари и членове. 57 от секционните комисии ще бъдат 9-членни, 8 ще са 7-членни и 2 ще бъдат 5-членни. Местата в ръководствата на СИК и местата за членовете в комисиите са определени по методически указания на ЦИК.

В секционните ръководства ще има общо 201 души.

43 261 е броят на избирателите в Община горна Оряховица, които имат право на глас на изборите за президент и вицепрезидент на Република България. Също толкова са и правоимащите да упражнят своя вот в насрочения за същата дата национален референдум.

Информация във връзка с предстоящите избори за президент и вицепрезидент на  Република България и национален референдум се публикува на интернет страницата на Общината в секция „Избори 2016”.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица