1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Първо търговско изложение - договаряне хранителни стоки и напитки Горна Оряховица `2012

По инициатива на група представители на бизнеса от Община Горна Оряховица и със съдействието на местната власт, след 80 годишно прекъсване се възстановява традиционното за града изложение на хранителни стоки, напитки и селскостопанска продукция.

Форумът ще се проведе от 8 до 10 юни 2012 година в Спортна зала “Никола Петров” и ще премине под патронажа на Кмета на Община Горна Оряховица.

На изложението производители, преработватели и търговци от   различни браншови организации, земеделски сдружения и кооперации ще представят хранителни стоки и продукти, напитки, селскостопанска продукция, машини и технологии за хранително-вкусовата  промишленост.

Водени от убеждението, че изложението  ще се превърне във важна част от усилията на Общинското ръководство за подпомагане и развитие на бизнеса  в региона, особено в този кризисен момент, организаторите се обръщат към фирмите с покана за участие в събитието, което е още една възможност за активна реклама, разширяване на пазарното влияние и увеличаване на продажбите.

НЕКА ЗАЕДНО ДА ВЪЗРОДИМ СИЛАТА НА    БЪЛГАРСКИЯ ПАНАИРЕН ДУХ .

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица