1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Весел панаир организираха първокласниците в Драганово

DSC09786Весел панаир организираха първокласниците от ОУ „Климент Охридски” в Драганово. Така децата, с които работи началният учител Валентина Чолакова, се включиха в Световната седмица на предприемачеството.

                    За своя панаир децата изработиха сами моливници, книгоразделители и въртележки. Преди да започнат да ги продават, те се запознаха с различните монети. Консултантът на урока – Иван Димитров, икономист в ДП НКЖИ – Електроразпределение Горна Оряховица, им показа различни начини за комбиниране на монетите, за да получат желаната стойност, и ги посъветва да смятат внимателно когато купуват или продават. С негова помощ децата организираха разпродаване на изработените предмети.  

          Гости на урока бяха Румяна Матеева – главен експерт по образованието в Община Горна Оряховица, кметът на Драганово Нели Грошкова, директорът на училището Росица Арихтева, учители и родители.

Джуниър Ачийвмънт България е официален домакин за страната на Световната седмица от нейния старт през 2008 г. Целта на инициативата, която обединява държави от всички континенти, е да вдъхнови младите хора да изследват потенциала си и да го развият чрез иновации и въображение. Те вземат участие в дейности и събития, насърчаващи предприемаческо мислене и поведение, като генерират нови идеи и търсят нови пътища за развитие.

 Информацията и снимките са предоставени от ОУ "Климент Охридски" - Драганово

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица