1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

20 „златни” двойки преповториха брачните си клетви в Деня на християнското семейство

DSC 0088В Деня на християнското семейство по традиция Община Горна Оряховица организира честване на „златни сватби”. 20 двойки сключили брак през 1966 година, преповториха отново брачната си клетва, с пожеланието тя да е в сила и през следващите 50 години. „Младоженците” бяха приветствани от кмета на Общината инж. Добромир Добрев. „Бъдете горди с пътя, който сте извървели заедно – 50 години, израствайки като семейство, намирайки упование и разбиране в прегръдката на любимия човек. Пожелавам ви да продължавате на живеете в съгласие, подкрепа и благоденствие. Предайте мъдростта на децата и внуците си и нека всеки ден в дома ви да има топлина”, поздрави юбилярите инж. Добрев и вдигна наздравица заедно с тях. Те от своя страна му пожелаха да стигне и да надмине по дълголетие техния семеен живот.

Празникът с брачните двойки споделиха и заместник-кметът Йорданка Кушева и Милена Николова, директор на дирекция „Образование, култура, младежки дейности и спорт, социални дейности и здравеопазване, международни връзки”.

Инж. Добрев връчи поздравителни адреси и цветя на семействата.

84 са семейните двойки в Общината, които тази година празнуват „златна сватба”. Всички те са получили поздравителни адреси от кмета на Общината инж. Добромир Добрев. 

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица