1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Историческият музей в Горна Оряховица става коледна работилница

koleda ukrasa napravi si samВ началото на декември Исторически музей – Горна Оряховица организира една вълшебна коледна работилница за деца под надслов „Направи две и дари едно от тях! Подари усмивка на дете в Коледната нощ!”.

Заедно ще се включим в изработването на различни украшения за елха от естествени материали, картички, свещници, коледни венци, а останалото оставяме на вашето въображение.

Всичко това може да стане реалност с помощта на вас, ученици, като влезете в ролята на добрите джуджета на Дядо Коледа. Добре дошли сте със своите родители и учители, за да можем заедно да се радваме и майсторим, а и да прекараме няколко часа в чудна атмосфера.

Празникът се носи в сърцето и всеки може с нещо дребно да се включи и помогне на детенце. Изработените и дарени от вас предмети ще бъдат включени в Благотворителен коледен базар, разположен във фоайето на ПГЕЕ „М. В. Ломоносов“, от 19 декември до 23 декември, а събраните средства ще се разпределят в присъствието на комисия за нуждаещи се, болни или без родители, деца.

Каним ви в Исторически музей – Горна Оряховица в периода от 5 до 7 декември на нашата детска коледна работилница „Направи две и дари едно от тях! Подари усмивка на дете в Коледната нощ!“.

Очакваме Ви всеки ден от 10:00 часа до 15:00 часа! Ще слушаме коледни песни, ще се веселим и майсторим заедно!

Местата са ограничени, затова молим всички, които желаят да участват, да заявят това предварително на телефон 0618/2-37-38 или на e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица