1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Пет училища бяха отличени за най-атрактивна коледна украса

DSC 0025Пет училища бяха отличени тази година в конкурса за най-атрактивна коледна украса. Конкурсът вече е с дългогодишна традиция и се организира от Сдружение „Горнооряховски младежки парламент” с подкрепата на Община Горна Оряховица.

И тази година в надпреварата се включиха всички общински училища в Общината. Жури от представители на Горнооряховския младежки парламент и на дирекция „Образование, култура, младежки дейности и спорт, социални дейности и здравеопазване, международни връзки” отличи най-атрактивните училищни украси. Наградите бяха връчени на специална церемония в Гербовата зала на Общината.

За най-ефектна външна украса отличие получи ПГЕЕ „М. В. Ломоносов”. Най-атрактивно украсени се оказаха коридорите на ОУ „Св. св. Кирил и Методий” в Поликраище. ОУ „Иван Вазов” получи наградата за най-атрактивна украса в класните стаи. Учениците от ОУ „Паисий Хилендарски” бяха подредили най-атрактивни тематични кътове, а СУ „Вичо Грънчаров” получи наградата за най-масово участие на учениците в украсяването на училището.

Наградите на отличените бяха връчени от кмета на Общината инж. Добромир Добрев. На награждаването присъстваха още заместник-кметът Йорданка Кушева, Милена Николова, директор на дирекция „Образование, култура, младежки дейности и спорт, социални дейности и здравеопазване, международни връзки”, както и експерти от дирекцията.

„Благодаря на всички, че се включихте в този конкурс. Отнесете и в домовете си тази красота и топлина, които сте сътворили във вашите училища”, обърна се към учениците инж. Добромир Добрев и им пожела здраве, щастие, позитивизъм и много успехи през Новата година. „Нека да вярваме, че от тук нататък ни предстоят само хубави неща”, каза още инж. Добрев.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица