1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Коледно приветствие на кмета на община Горна Оряховица инж. Добромир Добрев

DobrevУважаеми жители на община Горна Оряховица,

 В дните преди светлите Коледни празници винаги правим равносметка на отминалото и живеем с много надежда за всичко онова, което ни предстои. Изпращаме една нелека и напрегната година, не само за нас, но и за всички българи. Заедно работихме и устоявахме на предизвикателствата, които ежедневно ни поднасяше съдбата. Не свършихме всичко, но и това, което направихме през отминаващата година е още една крачка към по-доброто бъдеще на община Горна Оряховица.

Празничните дни са изпълнени с много приятни емоции и топлина. Рождество е повод да си припомним християнските и семейни ценности, да бъдем заедно с нашите семейства, близки и приятели.

Нека посрещнем Коледните и Новогодишни празници с доброта в сърцето, светлина в душата и вяра в новото начало! Да си пожелаем сили и позитивна енергия за добри, благородни и съграждащи дела!

Нека 2017 г. да бъде година на много сбъднати мечти! Да бъдем здрави и силни, да посрещнем новите предизвикателства, да бъдем упорити и да вярваме, че най-хубавите моменти за всички нас тепърва предстоят!

 

Честито Рождество Христово!

Мирна и щастлива Нова година!

 

 Инж. Добромир Добрев

Кмет на Община Горна Оряховица

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица