1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Пенсионерският клуб в Първомайци стана на 40 години

DSC 0049Пенсионерите от клуб „Дълголетие” в Първомайци отбелязаха 40 години от създаването му. Гости на тържеството бяха кметът на Общината инж. Добромир Добрев, кметът на Първомайци Ясен Янков, Радка Маркова, председател на Областния съвет на Съюза на пенсионерите, Николина Костова, председател на Общинската структура на Съюза на пенсионерите, както и представители на пенсионерски клубове от цялата община.

Благодаря ви за активното участие в обществения живот на общината. Гордейте се с неуморния дух и желание за пълноценен живот, които притежавате. Съхранете любовта и младостта в сърцата си, поздрави домакините инж. Добромир Добрев. Те от своя страна го удостоиха с благодарствена грамота за подпомагане на инициативите на пенсионерските клубове. Здраве, обич, внимание и дълголетие, пожела на членовете на КП „Дълголетие” кметът на Първомайци Ясен Янков. Рождениците получиха поздрави от Радка маркова и Николина Костова, както и от своите „колеги” от общината.

Клубът на пенсионера в Първомайци е създаден на 27 януари 1977 г. от 57 ентусиасти от селото. Първият му председател е бил Величко Кокалов. Днес клубът има близо 300 членове, а негов председател е Димитър Пенков.Към клуба работят творчески самодейни колективи, чийто дългогодишен художествен ръководител и корепетитор е Никола Събев.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица