1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Инж. Добромир Добрев получи почетна грамота от „Хемус таекуондо център”

DSC 0004Кметът на Общината инж. Добромир Добрев получи почетна грамота от „Хемус таекуондо център” за принос и подпомагане развитието на Хапкидо в Горна Оряховица. Отличието бе връчено от старши треньорът Румен Димитров.

През почивните дни „Хемус таекуондо център” бе домакин на шестото издание на семинар по Хапкидо, който се проведе под ръководството на гранд-мастър Чанг Хи Джанг -президент на World hapkido kumdo federation. Обучението се проведе в Спортна зала „Никола Петров”. В семинара се включиха близо 30 деца, трениращи в „Хемус таекуондо център”. Участие взе и главен инструктор по полицейска защита Тодор Владимиров, който спомогна със своя опит и за обучението по време на семинара. „За провеждането на всички семинари до сега винаги сме срещали изключителната подкрепа на инж. Добромир Добрев и на Общината, затова му връчваме тази почетна грамота. Не са много общините в страната, които така активно да помагат на спорта”, сподели Румен Димитров. С почетна грамота за принос и подпомагане развитието на Хапкидо в Горна Оряховица бе удостоен и гранд-мастър Чанг Хи Джанг в края на обучителния семинар.

На 4 март трима състезатели на „Хемус таекуондо център” ще участват в Международния турнир „София Оупън” от клас G1 , който ще се проведе в Зала „Арена Армеец”. Такъв турнир се организира за първи път в България и носи точки за световната ранглиста. Горнооряховският клуб ще бъде представен от Никола Дачев, който е Балкански шампион за 2016 г., Йордан Добрев и Габриел Йорданов. Те ще се състезават в категория кадети 12-14 години.

През май за състезателите на „Хемус таекуондо център” предстои Европейско първенство в дисциплината пумсе, което ще се проведе в Родос, Гърция.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица