1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

С трето място от национален конкурс се завърнаха децата от Детската студия “Mamma Mia”

17269572 1462920060407141 582233597 oС трето място от Националния конкурс „Децата на България пеят, танцуват, рисуват” се завърнаха малките артисти от Детската вокално-драматична студия “Mamma Mia”. Второто издание на националния форум се проведе в гр. Шумен през изминалите почивни дни. Участието на горнооряховските млади таланти, които работят под ръководството на Емилия Пенчева, е дебютна изява. Децата представиха песните „Приятелство” и „Мамбо № 5”, с които си спечелиха и третото място в тяхната възрастова група.

Конкурсът премина в няколко направления, като в раздел „Музика” участниците бяха многобройни. Изпълненията на участниците бяха оценявани от престижно жури , в състава на което бяха победителката от третия сезон на „Гласът на България” - Кристина Иванова, диригента Славил Димитров и певицата Ваня Костова.

„Нашите деца се справиха много добре, доволна съм от тях - дадоха всичко от себе си и се представиха на ниво. Хареса ми, че след участието бяха самокритични и сами прецениха къде още да надграждаме и да се развиваме. Това е нещо, на което се опитвам да ги науча. Всички се заредихме с още по-голямо желание за работа и следващи успехи”, каза след завръщането от Шумен ръководителката на школата Емилия Пенчева.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица