1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Александър Димитров бе представен като старши треньор на "Локо" ГО

IMG 0028Бившият ст.треньор на "Берое" и националните юношески отбори до 17 и 19 години Александър Димитров бе официално представен днес в Горна Оряховица.

„Локомотив” е в много тежка ситуация, но ще направим всичко възможно да го извадим от това положение. За мен това е предизвикателство, знам че работата на треньорите се определя от резултатите на отбора”, каза Александър Димитров в първия си работен ден като старши треньор на „Локомотив”.

Новият старши треньор призна, че няма детайлни наблюдения върху тима и ще разчита на помощта на помощник-треньора Милчо Сирмо за срещата със "Славия", която е в четвъртък на Националния стадион "Васил Левски".

"Нямаме време за големи промени преди мача със „Славия”. По време на паузата преди плейофите ще опитаме да поработим върху тактическата подготовка. Както и да градим психика на победители у играчите”, каза Димитров. Той не възнамерява да търси нови футболисти, но иска по-различна нагласа от сегашните. „Съжалявам, че не можем да ползваме един креативен халф като Симеон Мечев, който израсна много през последния сезон и щеше да е много полезен за отбора. Надявам се Бен Отман да бъде този организатор на играта, който ни трябва”, коментира първите си впечатления Димитров.

С идването на младия специалист ще има и промяна в треньорския щаб. В тима акустира нов треньор на вратарите - Владимир Манолков, а Тодор Попов ще заема същата длъжност, но в ДЮШ. До месец в "Локомотив" се очаква и идването на нов помощник-треньор.

В момента, като се изключат един-два отбора, всички в първенството ни са с изравнени възможности. Побеждава този, който влезе с по-голяма концентрация и повече желание за успех. Това демонстрира и „Локомотив” в мача с „Левски”, когато беше близо до победата, сподели Александър Димитров.

Информация: ОФК "Локомотив"

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица