1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Малки музиканти от Центъра за подкрепа за личностно развитие направиха първата си концертна изява

IMG 232015 малки музиканти от Центъра за подкрепа за личностно развитие в Горна Оряховица направиха първата си концертна изява. Тяхна публика бяха родителите, които аплодираха малките таланти. Заедно с дебютантите на сцената излязоха и деца, за които концертът е пореден музикален празник. Младите таланти се обучават в музикалните дейности на Центъра.

През настоящата учебна година Центърът за подкрепа за личностно развитие разшири дейността си. Към него функционират 25 постоянно действащи групи за развитие на интересите, способностите, компетентностите и изявата в областта на науките, технологиите и изкуствата. Те обхващат над 350 деца и ученици, обучаващи се на територията на Община Горна Оряховица.

Нова дейност за Центъра е създадената група за психологическа и педагогическа подкрепа, в която специалист „Психолог“ полага грижи за деца и ученици от образователните институции в Община Горна Оряховица. Психологът провежда и психолого - педагогически консултации с родители при заявена необходимост.

Родителите на желаещите деца и ученици, които искат да се включат в обучителните дейности на Центъра за подкрепа за личностно развитие, могат да подават целогодишно заявления за обучение по образец на адрес: гр. Горна Оряховица, ул. „Мано Тодоров“ №5 (в сградата на Младежки дом). Заявлението може да се изтегли от сайта на Центъра www.odk.gorna.net.

Обучението във всички дейности е безплатно.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица