1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

След близо 20 години в Горна Оряховица отново има кино

20151023132211 72627След близо 20 години в Горна Оряховица отново има кино. Прожекциите започват от 17 март (петък) по предварително зададена програма, която ще се актуализира всяка седмица.

Новата кинозала се намира в Младежкия дом на първия етаж. Помещението е ремонтирано и преоборудвано от Латона Синема. Залата е с капацитет 50 места, с опция за допълнително поставяне на столове при голям зрителски интерес към дадена прожекция. Оборудвана е с най-модерната 3D кинотехника. В програмата на Латона Синема за Горна Оряховица ще бъдат залагани актуалните филмови заглавия, които се прожектират в цялата страна. Българското кино също ще има значително присъствие в програмата.

Цените на билетите ще бъдат публикувани срещу всеки филм на програмата. За групови посещения е предвидена отстъпка, а заявка се прави предварително по телефона, който също е изписан на програмата. Организираните групи ще могат да ползват и оборотни 3D очила и няма да заплащат допълнително за тях. От фирмата уточняват, че на дневните прожекции ще се допускат деца без придружител, но те трябва да са на възраст над 8 години.

Официалното откриване на новата кинозала е планирано до края на март.

Организаторите имат амбицията веднъж годишно да се организира кинофестивал, в програмата на който ще бъдат включени и български филми и гостуване на родни актьори и режисьори.

Programa

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица