1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

20 млади фотографи подредиха изложба със символите на Горна Оряховица

DSC 007960 фотографии, обединени от мотото „Символите на Горна Оряховица” са подредени в Художествена галерия „Недялко Каранешев”. Фотосите в изложбата са дело на 20 млади любители фотографи, участвали в конкурса на Сдружение „Горнооряховски младежки парламент”. Творбите бяха оценени от жури, в чийто състав влизат фотографът Георги Георгиев – Гецата, художниците Тодор Енев и Дочка Златева и представителите на Сдружението Теодора Кирова и Виктория Христова.

Изложбата бе открита от кмета на Община Горна Оряховица инж. Добромир Добрев, който приветства младите фотографи и връчи сертификати на участниците. Гост на откриването бе и Милена Николова, директор на дирекция „Образование, култура, младежки дейности и спорт, социални дейности и здравеопазване, международни връзки”.

Победителите в конкурса получиха наградите си от Лора Костадинова, представител на Европейския информационен офис на Ева Майдел във Велико Търново. Със съдействието на евродепутата са разпечатани кадрите, подредени в изложбата.

С кадър на паметника на Георги Измирлиев на първо място в категорията „черно-бяла снимка” е класирана Нели Борисова. Второто място е за Таня Мутафчиева. В категорията за цветни снимки във възрастова група до 24 години на първо място е класирана фотографията на Диан Проданов „Зимна вече от Камъка”. Второто място е за Наско Насков. При възрастовата група над 24 години първо и второ място журито е отредило за фотографии на Явор Калоянов. 

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица