1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Регионален център ще осигурява безплатни правни консултации на хора от уязвими социални групи

snimkaРегионален център към Адвокатския съвет на Великотърновската адвокатска колегия ще осигурява безплатни правни консултации на хора от уязвими социални групи от Област Велико Търново. Те ще могат да ползват услугите на адвокати от великотърновската колегия, вписани в Националния регистър за правна помощ. Регионалният център ще предоставя безплатни правни консултации на всички нуждаещи се, чиито доходи, удостоверени с документ от съответния компетентен орган, не надвишават определения за страната размер на линията на бедност. Това ще се осигурява чрез представяне на съответните документи (публикувани в прикачения файл).

Регионалният център за консултиране се намира във Велико Търново на ул. „Цанко Церковски” №39, стая № 106. Телефонът е 062 60 30 64, e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. . Приемното време е всеки работен вторник и четвъртък на седмицата от 14.00 до 17.00 ч.

Повече информация може да намерите в прикачения файл.

Прикачени файлове:
ФайлКачилРазмерПоследна промяна
Изтегляне на файла (reg centar advokati.pdf)Регионален център за консултиранеВръзки с обществеността1195 Kb26.04.2017 15:24

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица