1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Наградиха финалистите от „Ученически игри - 2017”

DSC 0371Шест отборни и две индивидуални отличия бяха връчени на днешната церемония по награждаване на финалистите от „Ученически игри - 2017” в Горна Оряховица. Тази година в надпреварата се включиха 83 отбора по 8 вида спорт, разпределени в три възрастови групи. Наградите на победителите бяха връчени от кмета на Общината инж. Добромир Добрев. На награждаването присъстваха още заместник-кметът Йорданка Кушева, общинският съветник Димитър Николов, който е и председател на постоянната комисия „Младежки дейности и спорт” в Общинския съвет и инж. Петя погданова, директор на Общинско предприятие „Младежки дейности, спортни имоти и прояви”.

С плакети бяха отличени: отборът по хандбал юноши 8-10 клас при ПГЕЕ „М. В. Ломоносов”, класирал се на първо място; отборът по хандбал юноши 11-12 клас при ПГЛПИ „Атанас Буров”, класирал се на първо място; отборът по тенис на маса девойки 8-10 клас при СУ „Вичо Грънчаров”, класирали се на трето място; отборът по бадминтон девойки при ПГЛПИ „Атанас Буров”, завоювали трето място; отборът оп бадминтон юноши 8-10 клас при ПГЕЕ „М. В. Ломоносов”, класирали се на осмо място и отборът по тенис на маса момчета 5-7 клас, също класирали се на осмо място.

Връчени бяха и две индивидуални награди – на Деря Софта от СУ „Вичо Грънчаров”, завоювала второ място в индивидуалното първенство по тенис на маса и на Хрисотмира Поповска от ПГЛПИ „Атанас Буров”, състезателка по бадминтон, която е първа в индивидуалното първенство по бадминтон.

С грамоти в знак на благодарност за отличната си работа с децата, организаторите отличиха преподавателите по физическо възпитание Митко Тончев от СУ „Вичо Грънчаров”, Маринела Агаларева от ПГЛПИ „Атанас Буров”, Искра Благинова и Иван Генов от ПГЕЕ „М. В. Ломоносов”.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица