1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

ПРЕДСТОИ ПРОВЕЖДАНЕ НА СЕДМИ МЕЖДУНАРОДЕН КОНКУРС ЗА ИЗПЪЛНИТЕЛИ НА ПОПУЛЯРНА ПЕСЕН „НОВА МУЗИКА”

NOVAMUZIKAМеждународният конкурс за изпълнители на популярна песен „ Нова музика” се провежда под егидата на Министерство на културата с домакин Община Горна Оряховица, съвместно с НЧ „Напредък 1869” Горна Оряховица.

Конкурсната програма ще продължи три дни – 25, 26 и 27 май в НЧ „Напредък 1869” Горна Оряховица.  Официалното откриване на конкурса ще бъде на 25 май от 17:30 часа.

Покани за надпреварата са изпратени и до Украйна, Босна и Херцеговина, Беларус, Русия, Малдивите, Виетнам и Естония , като засега участие са заявили двама изпълнители от Естония и един от Украйна.

От досега проведените издания на конкурса са излезли талантливите  Нора Караиванова, Никола Чочев, Боряна Бонева, Стелияна Христова - Гласът на България, Богомил Бонев - финалистът на Българския Х фактор и много други.

Жури в състав: председател Мими Иванова и членове Мариана Попова, Орлин Горанов, Дани Милев и Мая Райкова ще оценяват участниците, разделени в две категории: индивидуални изпълнители и дуети, триа, квартети.

Голямата награда ГРАНД ПРИ, диплом, статуетка и парична награда в размер на 1000 лв. очаква да бъде спечелена, както и много първи, втори и трети награди в различните възрастови групи на двете категории.

От участниците се изисква да изпълнят две песни - на роден език и по избор.

РЕГЛАМЕНТ ЗА УЧАСТИЕВ МЕЖДУНАРОДЕН КОНКУРС ЗА ИЗПЪЛНИТЕЛИ НА ПОПУЛЯРНА ПЕСЕН “НОВА МУЗИКА”

РЕД ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА КОНКУРСА „НОВА МУЗИКА”

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица