1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

66-та Международна колоездачна обиколка на България ще премине през Горна Оряховица

66 MKOB logo - CopyУчастниците в 66-та :еждународна колоездачна обиколка на България ще преминат днес през Горна Оряховица. Градът е част от IV етап на състезанието – Свищов-Елена.

Колоездачите ще стартират от Свищов в 15.00 ч. Движейки се по главен път I-5, състезателите ще преминат през Поликраище и Първомайци и около 17.00-17.30 ч. се очаква да навлязат в Горна Оряховица. Тук те ще преминат по маршрут: Бабенец - ул. „Мано Тодоров” - ,, ул. „Васил Априлов” - ул. „Патриарх Евтимий” – ул. „Янко Боянов” – ул. „Отец Паисий”. Движението на автомобили по трасето, по което ще минат състезателите ще се регулира от служители на Пътна полиция и Службата за обществен ред и сигурност при Общината.

След Горна Оряховица, колоездачите ще преминат през Лясковец – Мерданя – Миндя и ще пристигнат Елена. Така ще приключи първата част от състезанието – обиколка на Северна България. 6 септември е почивен ден за колоездачите, а на 7 септември те ще потеглят за Ивайловград. Така ще започне втората част на надпреварата – обиколка на Южна България.

250 състезатели от 15 отбора участват в 66-та международна обиколка на България. За шест дни те ще изминат над 1160 км. И ще финишират в Пловдив на 9 септември.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица