1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

90 преминаха през втория маршрут на "Движи се и победи" до хижа Божур

dvijise90 души, сред които и две семейства, участваха във втория маршрут на пролетната кампания "Движи се и победи". Въпреки поройния дъжд миналата събота, участниците се изкачиха до хижа Божур край Горна Оряховица. Най-малкият регистриран участник във втория маршрут на кампанията е 4-годишната Мартина Гърбова, а най-възрастният - Маринка Ангелова на 76 години от Велико Търново.

Третият, последен маршрут на "Движи се победи" ще бъде на 20 май (неделя) до парк Ксилифор, където по традиция ще има спортно-туристически празник, посветен на Международния ден на предизвикателството и Световния ден без тютюнопушене. За осигуряване на водачи и групов транспорт заявки ще се приемат на телефон 062/63-58-23.

За всички малки участници в празника ще се организира рисуване на открито по темата "Децата независими от тютюна", а желаещите ученици от 8 до 12 клас могат да се включат в образователни игри със състезателен характер по теми за здравословния начин на живот.

Участниците в туристическите маршрути имат шанс да спечелят голямата награда на кампанията - велосипед. Останалите 10 награди ще бъдат туристически принадлежности.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица