1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

На 4 декември ще бъдат запалени светлините на Коледната елха в Горна Оряховица

DSC 0115С празнично шоу за децата на 4 декември (понеделник) от 17.30 ч. в Горна Оряховица ще бъдат запалени светлините на Коледната елха. 8-метровото Коледно дърво е монтирано пред сградата на Общината. В празничната програма ще вземат участие артистите от Държавен куклен театър – Габрово. Те ще представят детския спектакъл „Откраднатите ботуши на Дядо Коледа“. След това малчуганите и добрият старец ще запалят заедно светлините на Коледната елха и празничната светлинна украса в града. Вечерта ще завърши с празнични илюминации.

С детския спектакъл и запалването на светлините на елхата, ще започнат и празничните прояви за декември в Горна Оряховица и общината.

Заради празничното детско шоу ще бъде наложена временна организация на движението в центъра на града. От 17.20 ч. до приключване на мероприятието ще бъде спряно движението по маршрута: кръстовището на ул. „Георги Измирлиев“ с ул. „Цар Освободител“ до НЧ „Напредък – 1869“; кръстовището на ул. „Иван Вазов“ с ул. „Патриарх Евтимий“ и ул. „Янко Боянов“ и кръстовището на ул. „Елена Грънчарова“ с ул. „Св. Княз Борис І“. Ще бъде въведено еднопосочно движение по ул. „Св. Княз Борис І“, кръгово кръстовище, ул. „Иван Вазов“ и ще се забрани влизането на МПС по ул. „Иван Вазов“, кръгово кръстовище с ул. „Св. Княз Борис І“.

 

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица