1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Посрещаме 2018 г. с Йордан Марков, квартет „Belcanto“ и ФА „Сидер войвода“

Nova godina modifiedГорнооряховчани ще могат отново да се забавляват заедно в новогодишната нощ. Сцената отново ще бъде построена в кв. „Пролет”. Празничната „Новогодишна магия”, организирана от Община Горна Оряховица ще започне в 22.30 ч. Първи на сцената ще излезе младият поп изпълнител Йордан Марков. Той има в репертоара си авторски песни от най-големите поети, композитори и аранжори в България като Тончо Русев, Евтим Евтимов, Стефан Димитров, Богдана Карадочева, Ваньо Вълчев и др. В програмата му са включени български авторски песни, писани специално за него тези автори, както и български песни, обичани от цяло поколение почитатели на естрадата и шлагерната музика. След Йордан Марков музикалния маратон в новогодишната нощ ще продължат изпълнителите от квартет „Belcanto“. Квартетът бе създаден като група в Х-Фактор – България през 2015 г. В проекта участват Тончо Тончев, Теодор Батуров, Светлозар Христов и Валентин Гальов. Формацията пее активно и до днес. Репертоарът на „Belcanto“ е изключително разнообразен – от класика до джаз, поп, рок и фолклорна музика.

Четвърт час преди полунощ кметът инж. Добромир Добрев ще отправи приветствие към всички жители и гости на общината. Началото на Новата 2018 г. ще възвестят празнични илюминации. В първите минути на Новата година в празничната програма ще се включат изпълнителите от ФА „Сидер войвода“ при НЧ „Напредък – 1869“

Във връзка с провеждането Новогодишната програма на Община Горна Оряховица, от 22:00 часа на 31.12.2017г. (неделя) до приключване на мероприятието (около 03.00 часа) на 01.01.2018г. (понеделник), ще бъде затворен за движение на МПС участък от улица „Васил Левски” от кръстовището й с улиците „Славянска” и „П. Р. Славейков” до кръстовището й с ул. „Борима” и ул. „Ангел Кънчев”. Движението ще бъде отбито по обходни маршрути, включващи улиците „Ангел Кънчев”, „П. Р. Славейков” и „Славянска”.

 

И тази година Община Горна Оряховица е организирала безплатен автобусен транспорт за всички, които желаят да се включат в посрещането на Новата 2018 г. на открито в кв. „Пролет“.

 

Маршрут: Паркинг МБАЛ „Св. Ив. Рилски”-Пощата-ПГЕЕ „М. В. Ломоносов”-обръщалото на кв. „Пролет” и обратно

Час на тръгване от паркинга на МБАЛ „Св. Иван Рилски”

Час на тръгване от обръщалото на кв. „Пролет”

22.00 ч.

22.30 ч.

23.00 ч.

23.30 ч.

00.00 ч.

00.30 ч.

00.45 ч.

01.00 ч.

 

Маршрут: Локомотивно депо-ЖП Гара /парка/-площадката пред ул. „Борима” и обратно

Час на тръгване от Локомотивно депо

Час на тръгване от площадката пред ул. „Борима”

22.00 ч.

22.30 ч.

23.00 ч.

23.30 ч.

00.00 ч.

00.30 ч.

00.45 ч.

01.00 ч.

 

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица