1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Новогодишно приветствие на кмета на Община Горна Оряховица инж. Добромир Добрев

DSC 02951Уважаеми съграждани и жители на община Горна Оряховица,

     Отброяваме последните минути на 2017 година – една динамична и изпълнена с предизвикателства година. Успешно работихме в името на общата цел - доброто и просперитета на всички наши съграждани. Направихме още една крачка към по-доброто бъдеще на Община Горна Оряховица.

Заставаме на прага на 2018 година с нови очаквания и с нови надежди. Нека оставим лошите моменти в старата година и да съхраним само най-добрите спомени от отминаващите дни.

Вдигайки наздравица в празничната нощ, нека да си пожелаем да бъдем по-добри и да даряваме повече любов на нашите близки и приятели. Нека да бъдем силни и упорити в осъществяването на своите планове. Нека да имаме вяра и кураж за посрещането на новите предизвикателства.

Пожелавам на всички здраве, щастие, късмет, благополучие и изпълнени мечти! Нека Новата година бъде мирна, благодатна, изпълнена с нови успехи, с много радост и сполуки! Нека надеждата, че по-доброто предстои да не ни напуска и през идните дни! Нека любовта и добротата сгряват нас, нашите семейства и приятелите ни! Нека имаме вяра, че можем и ще успеем! 

Да ни е честита Новата 2018 година! 

На многая и благая лета!

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица