1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Футболен турнир за "Купата на Кмета" организира община Горна Оряховица


IMG 5778Турнирът по футбол за Купата на кмета на община Горна Оряховица се проведе на 28 май на стадион „Локомотив” Горна Оряховица. Спортното мероприятие беше организирано от Община Горна Оряховица по случай празника на града.

В надпреварата взеха участие 4 отбора с деца от 3 и 4 клас – ФК „Локомотив” Горна Оряховица, ПФК „Видима – Раковски” (Севлиево), ПФК „Етър 1924” и ФК „Чумерна” Елена.

Финалът на мача беше решен с дузпи. Първенец в турнира стана професионалният  футболен клуб „Видима – Раковски” (Севлиево). След него на второ и трето място се наредиха футболен клуб „Елена” и футболен клуб „Локомотив” Горна Оряховица. Призьорите бяха наградени с купи и медали лично от кмета инж. Добрев, който обеща в близко бъдеще да модернизира и реконструира стадион „Локомотив”.

Индивидуални награди получиха Денис Мустафов, играч на ПФК „Видима – Раковски” (Севлиево)- грабна купата за „Най-добър вратар”; Октай Шабанов от ФК „Чумерна” Елена стана „голмайстор” и Момчил Кузманов – футболист от ФК „Локомотив” Горна Оряховица бе отличен за „Най-полезен състезател”.


Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица