1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Проведе се Държавния турнир по хандбал за момчета

handbalХандбалистите на горнооряховския клуб „Раховец” заеха третото място на тазгодишния Държавен турнир по хандбал за момчета, провел се в Спортна зала „Никола Петров”. Медалистите са 13-годишните момчета на клуба с треньори Мариета Чолакова и Илияна Якова.

В турнира при 13-годишните, домакин на който беше Горна Оряховица от 1 до 3 юни, премериха сили осемте най-силни отбори в страната – „Локомотив” (Варна), ПТГ (Панагюрище), „Добруджа” (Добрич), „Фрегата” (Бургас), „Интер” (Благоевград), „Спартак” (Варна), „Левски” (Левски) и „Раховец” (ГО).

Шампиони станаха хандбалистите на варненския „Спартак”, втори се наредиха бургазлии от „Фрегата”, а трети станаха момчетата на „Раховец”. В групата си горнооряховчани отстъпиха на „Фрегата”, но биха „Интер” и „Локо” (Варна). На полуфинала паднаха от бъдещия шампион, а в малкия финал за бронза надделяха над „Левски”.

Домакините получиха доста похвали и за добрата организация на състезанието, което се проведе с подкрепата на Община Горна Оряховица, ОП МДСИП, „Минов ланд”, „Търговска метална компания”, ARR, Спа-хотел „Амбарица”.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица