1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Областна комисия подкрепи искане за финансиране на ремонти на 22 улици в селища на Общината

003 modifiedДванадесет искания за финансиране от общини на територията на област Велико Търново бяха одобрени и ще бъдат изпратени за разглеждане до Междуведомствената комисия за възстановяване и подпомагане към Министерски съвет. Областният управител проф. д-р Любомира Попова, която е председател на комисията откри днешното заседание. На него присъстваха и заместник областните управители инж. Детелина Борисова и Ивета Кабакчиева.

Областната комисия е подкрепила искания на община Горна Оряховица за ремонт на засегната пътна мрежа в регулация на улиците „Иван Цвятков“; „Струма“; „Средна гора“ и „Тодор Чангов“ в Поликраище на стойност 97014,13 лв., на улици „Райко Даскалов“; „Димитър Благоев“; „Черно море“; „Мир“; „Родопи“ и „Янтра“ в Долна Оряховица на стойност 52 263, 36 лв. Подкрепа получиха и искания от Община Горна Оряховица за засегната пътна мрежа в регулация на улици „Янтра“; „Пирин“; „Цар Освободител“ и „Хаджи Димитър“ в Драганово на стойност 151 265,66 лв., улици „Волга“; „Витоша“ и „Райна Княгиня“ в Първомайци на стойност 182 744, 44 лв. и засегнати участъци от улици: „Шейново“, „Марица“, „Оборище“, „Гурко“ и „Дунав“ в Горна Оряховица в резултат на обилни валежи от дъжд на стойност 217 248, 66

Областната комисия даде положително становище и на искания от общините Велико Търново, Лясковец и Златарица за ремонти и възстановявания на обекти и инфраструктура.

Информация и снимки: Областна администрация - Велико Търново

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица